Naim Miftari: Atentatin e parë politik kundër shqiptarëve Hashim Thaçi me shokë e kanë krye në Gjenevë

Naim Miftari Hashim Thaçi dhe klani i tij, i koncentruar kryesisht në Shqipëri, në shtabin e Rognerit, qysh herët ia kanë filluar t’i përçajnë shqiptarët. Në fillim propagandën kryesore e kanë bërë kundër Ibrahim Rugovës dhe institucioneve të Kosovës. Ma vonë edhe kundër Adem Jasharit sa ishte gjallë, ndërsa kur u vra, sakrificën e tij … Vazhdoni me leximin e Naim Miftari: Atentatin e parë politik kundër shqiptarëve Hashim Thaçi me shokë e kanë krye në Gjenevë