Home Showbiz Archive by category Fun

Fun

Fun

6 gënjeshtrat që gratë e martuara ua thonë burrave

Kush tha që gënjeshtrat janë të dëmshme? Ndonjëherë, që një lidhje të funksionojë më së miri, herë pas here duhen thënë disa gënjeshtra të bardha. Të paktën në këtë konkluzion kanë dalë disa gra të martuara, të cilat rekomandojnë këto 6 gënjeshtra si të duhurat në një marrëdhënie të shëndetshme. 1 – Seksi ishte i […]
Fun

Gruaja ‘vizitoi planetin Mars në 1894 në kontaktin e parë me alienët dhe i bëri këto vizatime tronditëse’

Hélène Smith, nga Zvicra tha se vizitoi planetin e moshës 33 vjeçare në një seri vizionesh të habitshme. Ajo është një nga njerëzit e parë të regjistruar që ka ndërvepruar gjoja me qeniet jashtëtokësore. Helen shkoi në të ashtuquajturat “cikle marsian”, ku ajo u transportua në Planetin e Kuq Ajo madje tërhoqi skica nga qeniet […]
Fun

Rrezikoi jetën për të shpëtuar lepurin– por refuzoi të tregonte se pse e bëri këtë!

Disa pamje shokuese të cilat janë shpërndarë me të madhe në internet shihet një burrë duke rrezikuar jetën e tij, vetëm e vetëm për të shpëtuar një lepur, gjatë zjarrit të tmerrshëm të Kalifornisë. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për momentin sensacional ndërsa 1.000 zjarrfikës përpiqeshin me dëshpërim për të shpëtuar shtëpitë, […]