Home Kulturë Archive by category Satirë

Satirë

Ballina Satirë

Parodi që ju mbyt tuj qesh! ‘Ramushi’ ka ndodhë liberalizimi pardje, Fatmiri komandant i bojlerave…Hasha e Kadria lypin…

Humor, satirë, ironi e sarkazëm, që ju bën të qeshni e të shtriheni për tokë, thua se gjithëçka është zbuluar! ”Amerika ka ardh veç përkohësisht,… komandanti bojlerave Fatmiri, … Hashimi e Kadria lypin…. Çakorri edhe Zhlebi kur të vin puna për pare e pushtet… do pare duhet me i ba, për këtë vend kemi luftuar”… […]
Ballina Satirë

Ministri gjerman i Financave bëri vetëvrasje, druaj se edhe politikanët tanë mëkatar do ta ndjekin

Lirim Gashi Ministri gjerman i Financave të landit të Hesenit, Thomas Schaefer në Gjermani, bëri vetëvrasje për shkak të krizës ekonomike nga virusi Korona. Druaj se edhe politikanët tanë mëkatar do ta ndjekin shembullin e tij. Sikur politikanët mëkatar shqiptar nga të gjitha trevat etnike ta ndiqnin shembullin e tij, atëherë populli do ta vendoste […]
Satirë

Opozita s’po e zotëron dot shkrim leximin!

Lirim Gashi Opozita sikur ta zotëronte shkrim-leximin si duhet, ndoshta edhe do të kishte gjasa reale për t’i bindur popujt e egër të xhungles, që e meriton karrigen nën bythë, ndërsa në zorrë të trashë një mega pirsing dhe lyth. Kështu siç po lufton kjo “Shoqatë Anshtajnash Lladrovcian” me shkronja, në Kosovë do t’i bind […]
Satirë

Njoftim për vizitën e Abdullah Hoti në Buzhalistan!

Lirim Gashi Abdullah Hoti gjatë vizitës së tij të jashtme në shtetin Buzhalistan, që është njëherësh Republikë e Federatës së Hashimistanit me një territor përafersisht sa të Kinës, i ankohet Kryetarit të shtetit nikoqir Berat Buzhales me lot në sy dhe mimikë vetvajtuese të shoqëruar nga klithmat “Oj, oj, oj, o kuku bre për mu. […]