Home Debate Archive by category Intervista

Intervista

Intervista Lajmi Kryesor

Ekskluzive: Norvegjezi Pål Refsdal, një ndër gazetarët më të njohur të luftërave guerile në botë, i plagosur nga ushtria serbe në Kosovë, i mbetur në oqean më se dy orë, i kidnapuar në Afganistan e pjesëmarrës në shumë luftëra të tjera

Intervistë e zhvilluar ekskluzivisht për gazetën SHQIPTARI. Intervistoi: Gjergj Kabashi Pål Refsdal padyshim sot është ndër gazetarët më të njohur të luftërave guerile në botë. Gazetaria e tij nuk është një mori fjalësh të grumbulluara për ta shkruar një artikull apo për të treguar kush çka
Debate Intervista

Mos Qofsha Në Lëkurën E Kryeministrit! (Video)

Fadil Maloku 1. Këmbëngulësia në politikën bashkëkohore, nuk njihet si ndonjë virtyt përcjellës që i shquan politikanët karizmatik. E në veçanti ata të cilët kanë probleme dhe nevojë jetike, të realizimit dhe të “pranimit” nga të tjerët, siç është rasti ynë. 2. Politikani i sotëm modern racional, zakonisht punon me sistem dhe ekipe të tëra […]