Home Shkencë Archive by category Kronikë

Kronikë

Kronikë

“Viktima zgjati duart të prekte gruan e pronarit të picerisë”, dëshmitarët rrëfejnë krimin në Divjakë

Dëshmitarë të vrasjes në fshatin Goriçaj të Divjakës thanë se shkak i acarimit të situatës u bë sjellja e viktimës, Judmir Stambolliu në lokal. Pasi kishte ngacmuar me fjalë bashkëshorten e pronarit, Petrit Toromëni, viktima zgjati duart ta prekte atë. Duket se Stabolliu ka qenë nën efektet e alkolit, kur kreu këtë veprim që ka […]
Kronikë

Pranon fajësinë për 76 kilogramë drogë

Njëri nga të akuzuarit për narkotikë pranoi fajësinë, ndërsa katër të tjerët kundërshtuan aktakuzën. Teki Bokshi, avokati i të akuzuarit Ukë Gjini tregoi në Gjykatën e Gjakovës se i mbrojturi i tij do ta pranojë fajësinë. “Unë së bashku në marrëveshje me të mbrojturin tim dhe kolegun tim avokatin Nikë Shala, jemi marrë vesh që […]